Chee(r)se is ambacht

Kaas

Bij kaaswinkel CHEE(R)SE gaan wij voor pure kwaliteit. Hiervoor selecteren wij voor u de beste kazen uit België, Frankrijk, Italie, Spanje, Portugal, Zwitserland, Denemarken, etc…

Om de kwaliteit van de kazen nog te verbeteren, rijpen we deze zelf verder af om ze op het perfecte moment aan u te kunnen serveren.

Naast een uitgebreid assortiment afgerijpte kazen of een volledig afgewerkte kaasplank, kunt u bij ons ook terrecht voor fondue of raclette.

Een echte liefhebber? Lees hier meer over de werkwijze van Kaasmeester Maarten.

Zelfbereide producten

Door mijn achtergrond als Chef kok, kunnen de zelf bereide producten bij CHEE(R)SE niet ontbreken, zo zijn er bijvoorbeeld vers bereide quiches, warme gerechten, mini tartelettes, belegde broodjes, etc…

Ons aanbod varieert van week tot week, elke maandag wordt dit op onze sociale media gepubliceert (facebook en instagram), of neem contact met onze winkel.

Charcuterie

Bij kaaswinkel CHEE(R)SE, specialiseren wij ons niet alleen in kazen, maar ook in de beter soorten charcuterie uit alle windstreken.

In onze toog ligt steevast een mooie selectie verse charcuterie en specialiteiten uit België, Italië, Spanje en Frankrijk.  Zo kan je bij ons vb Pastrami, porchetina, ovengebakken kip, mosterdspek, pain Flandrien, Coppa Lombardi, verschillende soorten salami en patés.

Brood

Bij een lekker stukje kaas of charcuterie, hoort een lekker sneetje brood. Daarom heeft kaaswinkel CHEE(R)SE besloten om samen te werken met Bakkerij Painture uit Oedelem. Een waar begrip in de streek met een ruime keuze aan smaakvolle broden die onze producten nog beter tot hun recht laten komen.

Wijnen

Wie kaas en gezellig tafelen weet te appreciëren lust zeker ook een lekker glaasje wijn. In Kaaswinkel CHEE(R)SE vindt u een mooi assortiment zelf uitgekozen wijnen die perfect bij onze kazen passen.

In ons gamma een schuimwijn of Prosecco om een geweldige avond mee te beginnen, een selectie van rode- of wite wijnen (uit Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal en Slovenië), een fluweel zachte Madeira of Porto om de avond in schoonheid te eindigen. Kortom wij hebben voor elke gelegenheid en levensgenieter wat lekkers.

Ook kan u bij ons terecht voor kant-en-klare cocktails van Weekend, Midi aperitief, Picon, Gins uit het Meetjesland, … en ook een assortiment niet-alcoholische dranken zoals  The Mocktail Club en Midi alcoholvrij.

Confituur

Een kaasschotel is niet  compleet zonder een lekkere confituur of compote, deze worden huisbereid met seizoensvruchten.
Onze confituren zijn ook apart verkrijgbaar in de winkel.

Droge voeding

Wij hebben ook een mooi assortiment aan droge voeding zoals lingue, crackers, Brugse beschuit, chips, verfijnde olijfolie om uw maaltijd af te werken, mosterd en pickles van Tierenteyn-Verlent (Gent).

Wenst u thuis zelf uw kaasschotel te dresseren dan is er voor u een mooi gamma aan noten en gedroogd fruit (dadels, mini vijgen, abrikoos, mejoul dadels) verkrijgbaar.

Eten & dranken to-go

Bij CHEE(R)SE vergeten wij zeker en vast niet de duizende pendelaars die elke werkdag de trein naar het werk nemen, daarom hebben wij een mooi, maar klein assortiment vers belegde broodje om de kwaliteit te kunnen geranderen.
Volg onze sociale media om kennis te maken met ons wisselend aanbod en ons broodje Chee(r)se.