Chee(r)se is ambacht

Kaas

Bij kaaswinkel CHEE(R)SE gaan wij voor pure kwaliteit. Hiervoor selecteren wij voor u de beste kazen uit Frankrijk, Italie, Spanje, Portugal, Zwitserland en België.

Om de kwaliteit van de kazen nog te verbeteren, rijpen we deze zelf verder af om ze op het perfecte moment aan u te kunnen serveren.

Een echte liefhebber? Lees hier meer over de werkwijze van Kaasmeester Maarten.

Zelfbereide producten

Door mijn achtergrond als Chef kok, kunnen de zelf bereide producten bij CHEE(R)SE niet ontbreken, van verse bereide quiches, mini tartelettes, tot huis bereide kaaskroketten, u kan steeds navraag doen in de winkel, naar het assortiment van de week.

Charcuterie

Bij kaaswinkel CHEE(R)SE, specialiseren wij ons niet alleen in kazen, maar ook in de beter soorten charcuterie uit alle windstreken.

In onze toog ligt steevast een mooie selectie verse charcuterie. Zo werken we samen met slagerij de Vleeshouwerij uit Knesselare en hebben we lekkere specialiteiten uit Italië, Spanje en Frankrijk tot Belgische top charcuterie van De Laet en Haver uit Hove bij Antwerpen.

Brood

Bij een lekker stukje kaas of charcuterie, hoort een lekker sneetje brood. Daarom heeft kaaswinkel CHEE(R)SE besloten om samen te werken met Bakkerij Painture uit Oedelem. Een waar begrip in de streek met een ruime keuze aan smaakvolle broden die onze producten nog beter tot hun recht laten komen.

Wijnen

Wie kaas en gezellig tafelen weet te appreciëren lust zeker ook een lekker glaasje wijn. In Kaaswinkel CHEE(R)SE vindt u een mooi assortiment zelf uitgekozen wijnen die perfect bij onze kazen passen.

Te beginnen met enkele mooie instap wijnen, een top Bordeaux of Bourgogne wijn, een lekkere Champagne, schuimwijn of Prosecco om een geweldige avond te beginnen, tot een fluweel zachte madeira, calvados of porto om de avond in schoonheid te eindigen. Kortom wij hebben voor elke gelegenheid en levensgenieter wat lekkers.

Confituur

Geen kaasschotel is compleet zonder een lekkere confituur of compote, daarom dat wij bij CHEE(R)SE samenwerken met Callas confiture uit Gent. Daar maakt men de confituur nog steeds op de traditionele manier, door vooral de natuurlijke suikers te gebruiken. Ze blijven ook steeds verassen door de speciale smaken wat het zeker de moeite waard om eens te proeven.

Droge voeding

Wij hebben ook een mooi assortiment aan droge voeding zoals soepstengels en crackers, pasta van de beste kwaliteit, verfijnde olijfolie om uw maaltijd af te werken.

Wenst u thuis zelf uw kaasschotel te dresseren dan hebben we een mooi gamma aan noten en gedroogd fruit tot uw beschikking.

Eten & dranken to-go

Bij CHEE(R)SE vergeten wij zeker en vast niet de duizende pendelaars die elke werkdag de trein naar het werk nemen, daarom hebben wij een mooi, maar klein assortiment vers belegde broodje om de kwaliteit te kunnen geranderen, daarnaast is er ook een klein assortiment frisdrank en koffie to-go.

Wij zullen hier voor jullie paraat staan van dinsdag tot vrijdag van 8u30, op zaterdag vanaf 9u