Omdat we bij CHEE(R)SE beseffen dat niet iedereen liefhebber is van kaas, voorzien wij voor de liefhebbers ook een aanbod charcuterie-en tapas planken.

Wij bieden een ruime waaier van persoonlijk geselecteerde fijne vleeswaren aan: van een uitzonderlijk lekkere venkel coppa uit Italië, een super lekkere regionale beenham, tot 24 maand gerijpte ham uit Italie of Spanje en verschillende lekkere artisnaal bereide seizoen patés. Voor ieder is er wat wils bij CHEE(R)SE.

To meat or (not) to meat plank

Charcuterieplank bij Cheerse voor €12,5 p.p.

De charcuterie plank voor liefhebbers van fijne vleeswaren uit Europa, vergezeld door huis bereide gepekelde groentjes, ajuinconfituur, mosterd en garnituren.

Waarborg: €20 voor alle uitgeleende materialen

Tapasplank

Tapasplank to start bij Cheerse voor €7,5 p.p.

Ideaal om een aangename avond te starten, voorzien van 2 soorten fijne vleeswaren, 1 type kaas, 2 antipasti en tapenade(dip) met toastjes.

Waarborg: €20 voor alle uitgeleende materialen

Luxe tapasplank to start bij Cheerse voor €9,5 P.P.

Ideaal om een aangename avond te starten, voorzien van 3 soorten fijne vleeswaren, 2 types kaas, 2 antipasti en tapenade(dip) met toastjes.

Waarborg: €20 voor alle uitgeleende materialen

Tapas Voorgerecht

Tapas Voorgerecht voor €14,50 p.p.

Bent u gewonnen voor een uitgebreide aperitief of een klein voorgerecht, dan is dit de tapas die u zoekt.

Deze bestaat uit: een verfijnd assortiment charcuterie en kazen, een gevarieërd assortiment huis bereide antipasti en dip’s met toastjes

Waarborg: €20 voor alle uitgeleende materialen

Tapas Hoofdgerecht

Tapas Hoofdgerecht voor €20,00 p.p.

Bent u gewonnen voor een uitgebreider assortiment, dan serveren wij u de tapas plank die ook als volwaardige maaltijd kan dienen.

Deze bestaat uit: een verfijnd assortiment charcuterie en kazen, beide vergezeld van passende garnituren en een gevarieërd assortiment huis bereide antipasti en dip’s met toastjes

Waarborg: €20 voor alle uitgeleende materialen