Omdat we bij CHEE(R)SE beseffen dat niet iedereen liefhebber is van kaas, voorzien wij voor de liefhebbers ook een aanbod charcuterie-en tapas planken.

Wij bieden een ruime waaier van persoonlijk geselecteerde fijne vleeswaren aan: van een uitzonderlijk lekkere venkel coppa uit Italië, een super lekkere regionale beenham, tot 24 maand gerijpte ham uit Italie of Spanje en verschillende lekkere artisnaal bereide seizoen patés. Voor ieder is er wat wils bij CHEE(R)SE.

To meat or (not) to meat plank

Charcuterieplank bij Cheerse voor €11,5 p.p.

De charcuterie plank voor liefhebbers van fijne vleeswaren uit Europa, vergezeld door olijven, tapenade, zilveruitjes en cornichons, vruchten compote.

Waarborg: €20 voor alle uitgeleende materialen

Tapasplank

Tapasplank to start bij Cheerse voor €7,5 p.p.

Ideaal om een aangename avond te starten, voorzien van 2 soorten fijne vleeswaren, 1 type kaas, 2 antipasti en tapenade(dip) met toastjes.

Waarborg: €20 voor alle uitgeleende materialen

Luxe tapasplank to start bij Cheerse voor €9,5 P.P.

Ideaal om een aangename avond te starten, voorzien van 3 soorten fijne vleeswaren, 2 types kaas, 2 antipasti en tapenade(dip) met toastjes.

Waarborg: €20 voor alle uitgeleende materialen

Chee(r)se tapasplank

Tapasplank bij Cheerse voor €20,00 p.p.

Bent u gewonnen voor een uitgebreider assortiment, dan serveren wij u de CHEE(R)SE tapas plank die ook als volwaardige maaltijd kan dienen.

Deze bestaat uit: een verfijnd assortiment charcuterie en kazen, beide vergezeld van passende garnituren en een gevarieërd assortiment huis bereide antipasti en dip’s met toastjes

Waarborg: €20 voor alle uitgeleende materialen

Tapas Dip It Or Skip It

Tapasplank bij Cheerse voor €7,5 p.p.

Deze tapas is ideaal voor bij de apero, voor wie het eens iets anders mag zijn, met verschillende soorten huis bereide dips en tapenades, vergezeld door huis gemaakte crostini’s

Waarborg: €20 voor alle uitgeleende materialen