Onze tapasplanken

Omdat we bij CHEE(R)SE beseffen dat niet iedereen liefhebber is van kaas, voorzien wij voor de liefhebbers ook een aanbod charcuterie-en tapas planken.

Wij bieden een ruime waaier van persoonlijk geselecteerde fijne vleeswaren aan: van een uitzonderlijk lekkere venkel coppa uit Italië, een super lekkere regionale beenham van Brasvar uit Nevele, tot 24 maand gerijpte ham uit Italie of Spanje en verschillende lekkere artisnaal bereide seizoen patés. Voor ieder is er wat wils bij CHEE(R)SE.

Tapasplank

Tapasplank om te starten bij Cheerse voor €5 p.p.

Ideaal om een aangename avond te starten, met een lekker assortiment van zongedroogde tomaatjes, gevulde paprika’s met roomkaas, salami, manchego, olijven en krokant brood.

Waarborg: €20 voor alle uitgeleende materialen

Chee(r)se tapasplank

Tapasplank bij Cheerse voor €21 p.p.

Bent u gewonnen voor een uitgebreider assortiment, dan serveren wij u de CHEE(R)SE tapas plank die ook als volwaardige maaltijd kan dienen.

Ze bestaat uit een assortiment kazen en charcuterie, aangevuld met antipasti (bv. gemengde olijven, zongedroogde tomaat, etc…), bijhorende garnituren zoals confituur, uienconfituur, gedroogd fruit en druiven.

Waarborg: €20 voor alle uitgeleende materialen

Tapas dip it or skip it

Tapasplank bij Cheerse voor €7,5 p.p.

Deze tapas is ideaal voor bij de apero, voor wie het eens iets anders mag zijn, met verschillende soorten huis bereide dips en tapenades, vergezeld door huis gemaakte crostini’s

Waarborg: €20 voor alle uitgeleende materialen